Gymnastik och Yoga -lokal med styrketräning

26 april 2014: Nu i veckan som kommer installeras ett kodlås till gymmet. Har du inte fått koden på din epost men betalat avgift, kontakta oss så får du denna kod.

Sulvägen 35   Friskvård och gymlokal Blev färdigrenoverad i december 2013, detta med styrelsens egna arbetsinsatser. Här finns det styrketräningsredskap, samt ett yogarum. Lokalen kan också användas av dig som vill ha annan friskvård som fristående gymnastik i mindre grupp.

I januari köpte vi in individuella gymmattor, crossmaskin samt träningscykel. Har du synpunkter på annan utrustning? Kontakta oss i styrelsen och berätta varför du tycker att vi ska köpa in detta, så kan vi ta beslut.

Avgiften är 250 kronor för halvår (Vår eller höst) eller 500 kronor för helår. En depositionsavgift på 500 kronor skall också erläggas. Detta skall ha inkommit till vårt bankgirokonto 5735-7840 innan kontrakt kan skrivas och nyckel utlämnas.

  • Ett kontrakt med tydliga ansvarsförhållande skall skrivas och en giltig hemförsäkring med allrisktillägg måste uppvisas för att få egen nyckel.
  • Kontrakt kan endast skrivas med dig som bor i Solberga och har Stockholmshem som hyresvärd.

 

Gymregler2014

avtal2014

Gymmet

Gymmet

Gymmet

Gymmet

pausrummet

pausrummet

Yogarummet

Yogarummet

Köket

Köket