Gymmet och friskvårdslokalen på Sulvägen 35.


Genom förhandlingsresultat mellan hyresgästföreningen och Stockholmshem tillhandahåller vår hyresvärd fem lokaler, i en av dessa har vi en friskvårdslokal. Lokalerna är till för alla oss som bor i Solberga och hyr en lägenhet av Stockholmshem, oavsett medlemskap i Hyresgästföreningen.

Lokalen består av tre träningsrum, här finns ett löpband, en roddmaskin, stegmaskin, två träningscyklar, tyngdlyftning samt maskiner som tränar olika delar av kroppen. Ett pingisbord finns men ska kasseras, istället ska vi köpa in en flyttbart pingisbord. Vi har också ribbstol, yogabollar och yogamattor, step-up platta samt kettels. I det stora gymnastikrummet finns också en spegelvägg. Ta gärna med dig egen musik i mobilen och koppla upp dig på ljudanläggningen.

Till gymmet hör ett litet kök med kylskåp med frysfack, spis med ugn, en dusch och en toalett. Köket är utrustad med lite porslin.

1. Får endast kontrakteras av de som hyr en lägenhet av Stockholmshem som bor i Solberga.
2. Föreningen är kontantfri.
3. Du måste ha en giltig hemförsäkring med allrisktillägg.
4. Avgiften är 500 kronor per år, både den och depositionsavgiften på 500 kronor ska inkomma till föreningens bankgiro, innan vi skriver kontrakt. Depositionen får du tillbaka om du skött om lokalen enligt kontraktet vi skriver med dig, gör du inte det eller har störande verksamhet i våra lokaler får du inte tillbaka depositionen. Se bilagan på vår lista på vilka avdrag vi kan göra på depositionen.
5. Avgiften ska betalas den 1/1 varje år. Betalas den först i februari utgår en förseningsavgift på 100 kronor. Betalas avgiften ännu senare förverkas rätten att använda lokalen och du avstängs från all lokaluthyrning i tre år.
6. I gym och friskvårdslokalen ingår det att du städar efter dig och tar med dig dina privata ägodelar, sopor m.m. Inga träningsredskap eller annan personlig utrustning får finnas kvar efter träningspassets slut.
7. Ingen störande verksamhet får förekomma i lokalerna som hög musik etc. tänk också på att dina gäster inte stör i eller utanför lokalen. Det bor hyresgäster i lägenheterna ovanför och runt omkring, hyreslagens bestämmelser gäller.
8. Du har inte rätt att lämna ifrån dig nyckel eller kod till andra personer förutom de som ingår i ditt hushåll. Barn i ditt hushåll som är yngre än 18 år får inte lämnas själva i lokalen utan din eller annan målsmans närvaro och tillsyn.
9. Ingen kommersiell verksamhet får bedrivas i i lokalen.
10. Vi kan inte ordna visning av lokalen.
11. När du vill använda lokalen skriver du upp dig på bokning schemat som finns på dörren till lokalen,

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KAN DU SE AVTALET VI VILL SKRIVA MED DIG
AVTAL FRISKVÅRDSLOKAL