Kristallvägen 138. En stor lokal med fyra rum, kök och två toaletter. Ett av rummen är inrett som lekrum för yngre barn. I köket finns spis med ugn, kyl, frys, diskmaskin. Mikro, elvisp, kaffebryggare och vattenkokare. Här finns husgeråd för matlagning samt porslin och annan utrustning för maximalt 40 personer. Ungefär 25 personer får plats att äta vid samma matbord. Extrastolar finns men inga extra matbord, förutom det som finns i rummet vid skänkarna. Under 2021 har vi köpt in ett nytt långt matbord samt en skänk för att få ytterligare plats för porslinet. Vi har även slängt några saker. På bilden du ser, är det det gamla bordet som numera är utbytt, vi har slängt det rullande stålbordet samt ett matbord i rummet där skänkarna finns. Vi lägger in nya bilder så fort vi hunnit ta dessa
Vi får dessvärre ofta klagomål för grannar till denna lokal. Vi har därför förbättrat vårt kontakt genom att ge och gå igenom detta bifogade PM om vad som gäller. I korthet är det inga störningar efter klockan 22.00 (hyreslagen gäller). Vid utomhusvistelse tala med låga röster. Ställ upp dörren då de slår hårt vid stängning samt absolut förbjudet parkera på hyrda p-platser och vid i och urlastning ska bilen ställas så den inte hindrar andra bilar eller utryckningsfordon.PM UTHYRNING KRISTALLVÄGEN 139.
Två av rummen blev ljudisolerade i taket under 2020, trots att vi begärt att samtliga rum skulle få detta. Vi har nu inför 2022 ansökt om extra medel för att ljudisolera de två resterande rummen, köket samt de två hallarna. Vi väntar också på att kunna installera ett kodlås samt fiber i denna lokal. Stockholmshem skulle gjort detta under 2021 men är försenade.