Gymmet och friskvårdslokalen på Sulvägen 35.Genom förhandlingsresultat mellan hyresgästföreningen och Stockholmshem tillhandahåller vår hyresvärd fem lokaler, i en av dessa har vi en friskvårdslokal. Lokalerna är till för alla oss som bor i Solberga och hyr en lägenhet av Stockholmshem, oavsett medlemskap i Hyresgästföreningen.

Lokalen består av tre träningsrum, två av dessa är uppvärmingsrum. Där finns ett nytt löpband, en roddmaskin, multitrainer och en träningscykel.
I det stora gymrummet med specialmatta för gymnastik finns tyngdlyftning, hyperextensionsbänk (bra för bl.a ryggträning) samt andra maskiner och som tränar olika delar av kroppen. Vi har också ribbstol, yogabollar och speglar så du kan se att du tränar rätt, en ny step up bräda i flera nivåer samt kettels i olika viktklasser samt andra flera tyngder som är nyinköpta. Av smittorisk skäl har vi tagit bort alla yogamattor så de som vill använda dessa i träningen får ta med sig dessa till träningspasset och sedan ta hem dom igen. Ta gärna med dig egen musik i mobilen och koppla upp dig på ljudanläggningen.
Vi har förbättrat hygienen i lokalen där alla som tränar ska torka av det de använd med ytdesinfektion, allt för att minska på risken för smittspridning.
De som tränar hjälps åt att städa i lokalen så hygienen där ska vara hög. I lokalen finns också en dusch som vi nu ska fräscha upp.
I vår gymlokal bokar du in dig för enskild träning, men om du vill får du självklart träna tillsammans med andra. Det avgör du själv. På detta sätt kan vi hålla friskvårdslokalen öppen, tröts pandemin.

Till gymmet hör ett litet kök med kylskåp med frysfack, spis med ugn och en toalett. Köket är utrustad med lite porslin. Vi kommer att förse det med kaffe och te, för en avkopplande paus under eller efter träningen

1. Får endast kontrakteras av de som hyr en lägenhet av Stockholmshem som bor i Solberga.
2. Föreningen är kontantfri.
3. Du måste ha en giltig hemförsäkring.
4. Avgiften är 500 kronor per år, både den och depositionsavgiften på 500 kronor ska inkomma till föreningens bankgiro 5735-7840 du kan också betala via swish 1235349741 som kopplat till detta konto , innan vi skriver kontrakt. Depositionen får du tillbaka om du skött om lokalen enligt kontraktet vi skriver med dig, gör du inte det eller har störande verksamhet i våra lokaler får du inte tillbaka depositionen. Se bilagan på vår lista på vilka avdrag vi kan göra på depositionen.
5. Årsavgiften ska betalas i januari varje år. Betalas den först i februari utgår en förseningsavgift på 100 kronor. Betalas avgiften ännu senare förverkas rätten att använda lokalen och du avstängs från all lokaluthyrning i tre år.
6. I gym och friskvårdslokalen ingår det att du städar efter dig och tar med dig dina privata ägodelar, sopor m.m. Inga träningsredskap eller annan personlig utrustning får finnas kvar efter träningspassets slut.
7. Ingen störande verksamhet får förekomma i lokalerna som hög musik etc. tänk också på att dina gäster inte stör i eller utanför lokalen. Efter klockan 22.00 samt före klockan 07.00 ska det vara tyst i lokalen. Det bor hyresgäster i lägenheterna ovanför och runt omkring, hyreslagens bestämmelser gäller.
8. Du har inte rätt att lämna ifrån dig nyckel eller kod till andra personer förutom de som ingår i ditt hushåll. Barn i ditt hushåll som är yngre än 18 år får inte lämnas själva i lokalen utan din eller annan målsmans närvaro och tillsyn.
9. Ingen kommersiell verksamhet får bedrivas i i lokalen.
10. Vi kan inte ordna visning av lokalen.
11. När du vill använda lokalen skriver du upp dig på bokning schemat som finns på dörren till lokalen,

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KAN DU SE AVTALET VI VILL SKRIVA MED DIG
AVTAL FRISKVÅRDSLOKAL