Vi genomförde i början av oktober 2020 en guidad vandring om Solbergas historia.

Guide var Anders Djerf och vandringen skedde utomhus. Detta var en del av det vi hade tänkt bjuda på under jubileet Solberga 70 år. Resten fick ställas in eller skjutas upp till kommande år.

Vi genomförde en guidad vandring i Solbergaskogen den 7/6 2020

Guide var Helge Torstensen Älvsjö Miljöråd och den var mycket uppskattad!

Vi genomförde 2020 års tillsynsvandring (Hur våra planteringar och grönområden sköts om) på ett nytt sätt!

Minnesanteckningarna är reviderade den 23 juni och finns inlagda på fliken Utomhusmiljö/Planteringar och grönytor.

Föreläsning om hundar och deras psykologi

skedde den 10/2 2020 med närvaro av 20 intresserade hundägare, föreläsare var världens första hundpsykolog Anders Hallberg

Senaste Årsmöte skedde den 10 februari 2020


Mötet inleddes med föredrag om Stockholmshyra av förhandlingsledare Manfred Klint, styrelsen blev omvald och förstärkt med 3 nya ersättare det är Maj-Lis Nyberg, Pernilla Falk och Sonja Sigge, välkomna!


Julmarknad

Som blev en succé ägde rum söndagen den första advent 2019. Vi beräknar att ca 1 000 gästade julmarknaden. Stort tack till alla funktionärer som ställde upp helt ideellt i många timmars kyla, för oss i den lokala hyresgästföreningen var det Ingalill och Janne, Keno, Lisbeth, Pernilla, Ylva, Marie och Emil. Fantastisk renommé har vi fått, som bästa julmarknaden någonsin och alla tycks vilja att vi gör om det igen. Stort tack också till Hyresgästföreningen Brännkyrka- Hägersten, Ung Örnar och Stockholmshems alla medarbetare, med extra stort tack till Pierre! Utan er hade det aldrig blivit så lyckat!