Tillsynsvandring

GAMMAL INFO, gäller ej detta år

I år hade vi med Eva Wretling parkintendent från Älvsjö Stadsdelsförvaltning på vårt vandring. Hon lärde oss att det finns en app ”Tyck till” för oss som har smartphone och Iphone. Ladda ner den och medge att den får ta platsinformation från dig. Då är det bara att ta ett foto på det klagomål eller felanmälan man vill göra, bifoga bilden du just tagit och skicka iväg, gärna med att fylla i en ruta att du vill ha återrapportering från Stockholm stad då de åtgärdat problemet. Ni som inte har detta i er telefon kan, om ni har tillgång till dator göra motsvarande felanmälan på stadens hemsida. Detta gäller självklart klagomål till Stockholm stad, vad gäller klagomål till Stockholmshem gör man detta genom deras felanmälan.

 

Årets tillsynsvandring skedde den 26 maj klockan 16.00, denna gång samlades vi på Klacktorget.

Varje år i slutet av maj eller början av juni har vi en vandring genom vårt bostadsområde. på denna vandring medverkar Stockholmshems förvaltare samt den entreprenör som sköter om bostadsområdet (oftast ingår gårdarna i deeras markområden samt de närmsta metrarna från husen. Från Älvsjö medverkar deras förvaltare som sköter om stadens mark, det är te.x vägarna och parkvägar samt  torgen.

Alla som bor i området är varmt välkomna att delta, det är ju de som bor som vet vad som sköts om/inte sköts om på rätt sätt. Vi anslår om denna vandring i varje port men självklart också på denna hemsida. kommer du till våra Bomöten informerar vi också där om när detta kommer att ske.

Vi avslutar oftast vandringen med att bjuda på något grillat.

Är du nyfiken på vad vi krävt för åtgärder? Öppna det bifogade dokumentet så ser du protokollen. Ett X betyder att den frågan har vi lyft ett antal år för ibland är vi inte överens med våra förvaltare och då fortsätter vi ofta att ställa det kravet även året därpå om vi ine hittar någon annan lösning.

trygghetsvandring reviderad

Är du inte nöjd med det vi lyft fram? Välkommen att medverka på våra vandringar och Bomöten och berätta vad du tycker!

2013 protokollet.