Våra lokaler (att hyra)

För hyresgästerna finns det flera lokaler i olika storlekar och ändamål att hyra. en del är perfekta för barnkalaset eller jubileumsmiddagen! Andra är för friskvård som gymnastik/styrketräning/Yoga och bastu samt en hobbylokal. Men vi hyr bara ut till hyresgäster som bor i Solberga och hyr av Stockholmshem! Du måste visa oss en aktuell hyresavi, samt att du har en giltig hemförsäkring med allrisktillägg.

Ingen uthyrning sker under perioderna 15/6 till 14/8 och 15/12 till 14/1.

Hyran för fest och möteslokalerna är på 200 kronor som betalas när nycklarna hämtas. Då lämnar du också depositionen på 500 kr som du återfår när du återlämnar nycklarna och vi har sett att lokalen har återställts i det skick som den var i när du hämtade nycklarna. Vi skriver ett avtal med dig om ansvarsförhållanden (egen hemförsäkring måste finnas) och skötselåtaganden. Nycklarna hämtas precis innan hyrestillfället. Du har inte rätt att lämna över lokalen till annan person under uthyrningstillfället.

Betalning görs kontant eller med Swish.

Det är en hel del arbete för oss att sköta om detta med lokaluthyrning och vi är ju en ideell förening, dvs grannar till dig som gör detta på vår fritid. Efterkontroll av lokalen sker, dvs att den är städad och att inget är trasigt eller saknas. Städutrustning och förbrukningsmaterial finns i varje lokal och tillhandahålls av oss.

Att boka och hyra lokal: Kontakta oss via:

  • telefon: 076 115 754 7 (kvällstid) eller
  • telefon (ordförande): 076 162 600 4 eller
  • e-post: lhkristallskon@kristallskon.se

lokalkontrakt2014

Ett tips är att vara ute i god tid, lokalerna blir ofta fullbokade på helgerna!

Kontraktsskrivning och nyckelutlämning kommer vi överens om när det kan ske. Oftast blir det samma dag eller dagen innan som du hyrt lokalen.

Vi har två också två friskvårdslokaler.

  • Den ena är för yoga och gymnastik (styrketräning) och ligger på Sulvägen 35.
  • Den andra är en bastu som finns på Stövelvägen 12

För att få tillgång till dessa lokaler skall du betala en årsavgift på 500 kronor (per lokal) som kan delas upp på halvårsbetalning. Du skall också erlägga en depositionsavgift som återfås då du slutar använda lokalen och har skött om denna. Vi skriver ett kontakt med dig innan du kan få nycklar och kod – detta så att våra ansvarsförhållanden är klargjorda om något skulle hända. Se bilder och kontrakt under fliken Friskvårdslokaler.

Vi har även en hobbylokal!

Här kan du fixa till sådant som du inte vill göra i din lägenhet, kanske bygga ihop något, snickra, måla om eller slipa en möbel. Avgiften är bara 100 kronor för en dag eller 250 kronor för en hel vecka. Se bilder och kontrakt under fliken  Hobbylokal.